Kétkezes kerekesszékek, aktív kerekesszékek

Kétkezes, hátsókerék-meghajtású kerekesszékek és aktív kerekesszékek
Avantgarde Otto Bock

A népszerű Avantgarde aktív kerekesszék új generációja a fejlesztés során megtartotta az évek során jól bevált funkcióit, de modern alapanyagok felhasználásának köszönhetően még könnyebb, még dinamikusabb, még inkább egyénre szabható lett. Sikerült optimalizálni a kiegészítők súlyát és az Avantgarde aktív kerekesszék számtalan okos megoldással gazdagodott.

Az Avantgarde DS rendkívül kis méretűre összecsukható, ugyanakkor számos kiegészítőt kínál az aktív kerekesszék használók számára. Kompakt kialakítású és fix beépített lábtartóval rendelkezik.


Otto Bock Zenit

A Zenit egy összecsukható aktív kerekesszék, amely rendelkezik a merev vázas eszközök esztétikai és menet tulajdonságaival. A szabadalmaztatott Easy-Go rendszernek köszönhetően nagyon könnyen, minimális erőkifejtéssel kinyitható, és azonnal használatra kész.

Az összecsukási mechanizmus és a háttámla lehajtási lehetőségének kombinációja egyedülálló lehetőséget nyújt az optimális szállítási méret eléréséhez. A Zenit lenyűgözően könnyű és mégis stabil szerkezete a lehetőségek széles skáláját nyújtja felhasználója számára.

Mindez a Zenit letisztult formavilágával és különböző alapanyagok kiválasztásával, felhasználásával párosul. Rendelhető az Ottobock színpalettájának bármely árnyalatában alumínium vázzal, vagy akár karbon verzióban is.


Otto Bock Ventus

A kerekesszékkel szemben támasztott követelmények legalább annyifélék, mint maguk a felhasználók.

Van, akinek a kompakt, kis súlyú kialakítás a fontos, míg másoknak a design és a szín az elsődleges szempont. Olyan is akad, aki a kényelemre és a könnyű kezelhetőségre koncentrál. Egy dolog azonban közös mindenkinél: A lehető legnagyobb mértékű mobilitás és függetlenség iránti vágy mindig és mindenhol.

A Ventussal megalkottunk egy olyan kerekesszéket, amellyel teljesíthetők ezek az elvárások. A teljes mértékben személyre szabható merev vázas, aktív használatra szánt kerekesszék egyedi igényekre készült vázzal és az opciók széles kínálatával rendelkezik, amelynek köszönhetően megfelel a legkülönfélébb alkalmazásoknak. Ez a segédeszköz megbízható kísérő a mindennapi életben.

A képen egyedi felszereltségű kerekesszék látható.


Bridge

A Bridge kerekesszék alkalmazása ajánlott nagyfokú végleges járásnehezítettség esetén, ha a beteg egyéb járást segítő eszközzel helyváltoztatásra képtelen. Alkalmazható házon belüli és körüli közlekedésre is.

Széchenyi 2020