Lábfejek

1D10, 1D11 protézislábak

OttoBock

A protézisviselők alapvető igénye a funkcionális és természetes megjelenésű protézisláb. A Dynamic protézislábak megfelelnek az elvárásoknak természetes külső megjelenésűkkel, formázott lábujjakkal és különálló nagylábujjal rendelkeznek. A standard lábforma mellett az 1D11 modell keskenyebb kialakítású, különösen alkalmas női vagy keskeny férficipőkhöz.A sarok kényelmesen érkezik le a talajra és egyszerű az átgördülés. A kifinomult habtechnológiának köszönhetően a protézisláb kiváló dinamikai jellemzőkkel rendelkezik.A Dynamic protézisláb alacsony és mérsékelt aktivitású felhasználók számára javasolt. A protézisláb alkalmazásával és igénylésével kapcsolatban kérje ortopédiai műszerünk segítségét.

Nem támogatott


Advantage DP2 1E50/1E51

OttoBock

Számos sportos életmódot folytató amputált elképzelhetetlennek tartja az életét nagy terheléssel járó sportágak nélkül, mint amilyen például a kosárlabda is. Kifejezetten a számukra készült a sportos Advantage DP2 pilonláb, amely kimagasló dinamikájával és jó lengéscsillapító képességével emelkedik ki versenytársai közül. A pilonláb további előnyös tulajdonságai közé tartozik a robusztus, könnyű kialakítás, valamint a hosszú élettartam.

A pilonláb 150 kilogrammos testsúlyig használható, lábszár- és comb-, illetve csípőamputáción átesett pácienseknél. Az egyes alkatrészek kombinációjával, a pilon szélességével, a megfelelő adapterekkel és az egyedi kozmetikai borítással kapcsolatban kérje ortopédiai műszerésze tanácsát. A fizikai követelmények mellett ilyenkor az egyedi igényeket, valamint az aktivitás fokát is figyelembe veszik.

Nem támogatott


1D35 Dynamic Motion protézisláb

OttoBock

Amputációt követően a pácienseknek olyan protézislábra van szükségük, amely a természeteshez hasonló járást, valamint nagyfokú függetlenséget biztosít számukra a mindennapi életben. Az 1D35 Dynamic Motion protézisláb harmonikus átgördülést biztosít a mérsékelt aktivitású protézisviselőknek, ezáltal járásuk közelít a természeteshez. Az esztétikus kozmetikai borítás javítja a protézisláb megjelenését, a nagylábujj és a kislábujjak közötti rés pedig strandpapucs viseletét is lehetővé teszi.

A Dynamic lábprotézis lábszár-, comb-, csípő- vagy térdízületi amputáció esetén használható. A modell lábmérettől függően 22–30 centiméteres méretben, legfeljebb 100 kg testsúlyig rendelhető. Az ellátás részleteivel kapcsolatban ortopédiai műszerészünktől kaphat tájékoztatást.

Nem támogatott


SACH+ 1S101, 1S102 és 1S103 protézislábak

OttoBock

Az amputációt követően a páciensek számára különösen fontos, hogy a protézisláb a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsa. Az elvárásokhoz igazodva fejlesztettük ki a SACH protézislábak új generációját, a SACH+ protézislábakat, amelyek központi része fa helyett üvegszállal erősített műanyagból készül. Az új kialakításnak köszönhetően egy robosztusabb (pl. a víz beszivárgásának jobban ellenálló) és tartósabb protézisláb jött létre innovatív maggal, valamint a már bevált funkcionális habbal.

Az 1S101 SACH+ protézisláb (normál alakú láb), valamint az 1S102 és 1S103 SACH+ protézislábak (keskeny lábforma férfiaknak és nőknek) egyaránt természetes kialakításúak és megjelenésűek, finom felülettel, valamint kiformált lábujjakkal. A lábméretének és testsúlyának megfelelő modell kiválasztásához kérje ortopédiai műszerésze segítségét.

Nem támogatott


Terion protézisláb

OttoBock

A Terion K2 megbízható társ a mindennapokban, főként a mérsékelt aktivitású felhasználók számára. A protézisláb stabilitást és biztonságot nyújt járás és állás közben, otthon és a hétköznapi környezetben egyaránt.

A Terion K2 meglepően könnyű, és igazán kényelmes viseletet jelent viselője számára. Mindamellett a protézisláb strapabíró; ellenáll a szennyeződésnek és a felfröccsenő víznek. A puha sarokrész és az előláb dinamikus rugalmassága folyamatos biztonságérzetet ad akár egyenetlen talajviszonyok között is. A kozmetikai borításon a külön álló nagylábujj természetes megjelenést biztosít, és szandál viselését is lehetővé teszi.

Nem támogatott


Trias protézisláb 1C30

OttoBock

Új technológiák fejlesztésekor a természet szolgáltatja a legjobb mintát: ezért idézi a Trias háromszög alakú formája az emberi láb anatómiáját. A Trias protézisláb egyszerre ötvözi az innovatív könnyű szerkezetet és a kreatív formát. A kettős karbon rugó csökkenti a földre érkezés erejét és a kiváló energia-visszanyerésnek köszönhetően természetes átgördülést tesz lehetővé.

Előnyök: Mivel a Trias protézisláb szerkezete az emberi lábhoz hasonló, elősegíti a kontrollált járásmintát, valamint igazodik a váltakozó járássebességhez és talajviszonyokhoz.

A protézisláb kozmetikai borítása esztétikus. A lábmérettől függően a Trias legfeljebb 125 kg testsúlyig rendelhető. Bővebb információért forduljon ortopédiai műszerészünkhöz.

Nem támogatott


Triton Smart Ankle

OttoBock

A Triton Smart Ankle protézisláb igazodik a különböző járássebességhez, a lejtős terephez, a lépcsőkhöz és a sarokmagasság változásához is. A bokaízületet ugyanolyan karbonszálas rugó köré építették, mint a Triton termékcsalád összes tagjánál. A karbonszálas rugó és a mechatronikus bokaízület ötvözete a nagy mozgásszabadságot biztosít, amely lehetővé teszi, hogy a protézis viselője a korábbival teljes egészében megegyező életet éljen.

Nem támogatott

Széchenyi 2020