Karprotézisek

DynamicArm - Elektronikus felkar protézis

OttoBock

A DynamicArm felkar protézis biztosítja a szükséges erőt és sebességet a tárgyak megemeléséhez. Az erőt nagyteljesítményű elektromotor biztosítja, melyet a Vario Drive tengelykapcsolóval kombináltak. Ez segít a könyök hajlításában és nyújtásában - miközben akár 5 kg terhet képes megemelni!

Együtt a SensorHand Speed vagy más típusú protéziskéz rendszerrel mindenre képes. A természetes járás során fellépő alkar-lengés, egy erre kialakított vezérlés segítségével jön létre, energiatakarékos módon.

Kattintson a piros karikákra a fotón, tudjon meg többet a DynamicArm protézisrendszerről és a mögöttes technológiáról.

Tegye próbára a DynamicArm felkar protézis rendszert. Érdeklődjön ortopédiai műszerészénél.

Nem támogatott


Michelangelo alkarprotézis

OttoBock

Az anatómiai kialakítású Michelangelo protéziskéz a legkorszerűbb technológiával készül.

Több fogásmódot kínál a kéz mozgatásához, hogy a mindennapi feladatokat könnyebbé és természetessé tegye. Segítségével a protézisviselő nehezebb tárgyakat is képes gond nélkül megragadni és megtartani.

Nem támogatott


Passzív kozmetikai karprotézisek

OttoBock

Az amputációt követően dönteni kell a protézis típusáról. Választani kell, hogy a leendő karprotézis funkcionális legyen, vagy a nagyobb hangsúlyt inkább a természetes megjelenésre fektetjük. Ha ez utóbbi kritérium fontosabb számunkra, számos kozmetikai karprotézis közül választhatunk, amelyek vonzó kialakításúak, a használati tárgyak kezelése során azonban funkcionalitásuk az egyszerű ellentartásra korlátozódik.

Kifinomult tervezési megoldásokat alkalmazunk a kéz természetes megjelenésének részletekre kiterjedő imitálása érdekében. Különösen igaz ez az Ottobock kozmetikai kezekre, amelyek egy belső protéziskézből, valamint egy könnyen kezelhető külső kesztyűből állnak. Az egyénre szabhatóság érdekében 43 modellt kínálunk férfiaknak, nőknek és gyermekeknek, ezek mindegyike 18 természetes árnyalatban kapható. Részletes tájékoztatást és a passzív rendszerű kezek használatával kapcsolatos információt ortopédiai műszerészünktől kaphat.

Nem támogatott

Széchenyi 2020