Combprotézisek

Vízálló combprotézis rendszer

OttoBock

Az Aqualine vízálló protézisrendszert használhatja medencében, vízparton vagy zuhany alatt.

Legyen szó klóros, vagy fürdővízről, a nedvesség nem árt ennek a protetikai rendszernek. Megnövelt tapadással a talpán, biztonságban érezheti magát, ha kilép a zuhanyból vagy a medence partján sétál.

Ez a moduláris rendszer ideális mind a térd-alatt, mind a térd-felett amputáltak számára.

Kattintson a képen piros jelekre és ismerje meg a vízálló protézis rendszert részleteiben.

Nem támogatott


SiOCX combtok

OttoBock

Protézishasználók pontosan tudják, mennyire fontos a kényelmes viselet és a protézis kontrollálhatósága. A független és aktív életmód maximális mozgásszabadságot, valamint magas fokú funkcionalitást igényel.

A combamputált pácienseknek szánt SiOCX protézistok zárt és könnyített keretes külső tokkal, valamint különböző színű belső lágytokokkal kapható, optimális higiéniát és tapadást biztosít, emellett járás és ülés közben egyaránt kényelmes a viselete. Ráadásul nyitott tok esetén több környezeti inger éri a protézis viselőjét. A bőrbarát, innovatív anyagok – például az orvosi szilikon, a szénszálas anyagok és a rugalmas Dyneema szövet – ötvözete maximális kényelmet, higiéniát és funkcionalitást tesz lehetővé. Próbálja ki, hogyan javítja a mindennapok életminőségét a kényelmes ülés, a protézistokon belül tapasztalható optimális tapadás, valamint a csonk érzékeny területeinek hatékony védelme.

Nem támogatott

Széchenyi 2020